Donate to Ataturk Monument

Ataturk Monument in LA

AtaturkMonumentInLA

We, the Turkish Americans in Southern California, have a very exciting project; working on a Ataturk Monument in the International Sculpture Garden of City of Carson, CA . We have already started the project and completed the design. All the permissions, formalities are to be completed in early 2015.  Now we need to raise funds. The estimated amount is roughly $150K including the long term maintenance.

You can find the details of the project on the web site:  http://ataturkmonumentla.org/

If you are also willing to contribute to this historical and national cause please donate using the button below. The donations are all tax deductible and will only be used for the Ataturk Monument.

Thank you for your consideration and contribution.


Güney Kalforniya’da yaşayan Türkler olarak, yaklaşık 2 senedir, bizleri oldukça heyecanlandıran bir proje üzerinde çalışmaktayız. Kaliforniya’da ilk, Amerika Birleşik Devletleri’nde ise ikincisi olacak bir Atatürk Anıtı yapacağız. Anıt için mimari tasarım tamamlandı, yer belirlendi, resmi izinler de 2015’in başlarında tamamlanacak. Anıt, Carson Belediyesi’nin, Uluslararası Heykel Bahçesi’nde yer alacak. Yapım maliyeti ve bakım masrafları için öngördüğümüz rakam yaklaşık 150bin dolar.

Projeyle ilgili diğer ayrıntılar için, anıtın web sitesine bakabilirsiniz: http://ataturkmonumentla.org/

Siz de bu heyecan verici projeye katkıda bulunmak, bu tarihi ve ulusal meselede yer almak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki ‘donation’ butonunu kullanarak dilediğiniz miktarda bağış yapınız. Yapılan bağışlar yalnızca bu projede kullanılacaktır ve elbette ki vergiden muaf tutulabilir.

İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederiz.



ATASC is a 501(c)(3) organization (EIN: 33-0190399)
and all contributions to the Ataturk Monument are tax deductible.