ATASC CUMHURIYETIMIZIN 86 INCI YILDONUMUNU KUTLAR, HEPIMIZE IYI BAYRAMLAR DILER / ATASC CELEBRATES THE 86th ANNIVERSARY OF THE ESTABLISHMENT OF REPUBLIC OF TURKEY.

29Ekim2009Dear ATASC Community,

On behalf of the ATASC Board, I would like to celebrate 29 October, 2009 Republic Day and wish you all many more such happy days under our beloved flag and on the path illuminated by Atatur”s principles.
On the 86th anniversary of our Republic, we are enthusiastically thinking about the ways we can live up to the legacy of Ataturk and our heroes who did not hesitate to give their lives for Turkey, and carry our country to its deserved place in the 21st century as envisioned by our fathers.  In this exciting journey, ATASC is very much aware that our first goals should be supporting  each other and working harder than ever, and as your organization, we will continue to proudly serve you in line with your  desires and expectations towards this direction.

Yours Sincerely,
Vega Sankur

ATASC President

  • Original Text was contributed by Mr. Ersin Sengul, President of  ATASC OCTAA Chapter

—————————————————————————————————————–

Değerli ATASC ailesi,
ATASC Yönetim Kurulu adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlar, bayrağımızın altında ve Atatürk ilkelerinin aydınlattığı yolda beraberce huzur ve gururla geçireceğimiz nice bayramlar dilerim.
Cumhuriyetimizin 86. yılında, belki her yıldan daha yoğun bir şekilde, vatanımıza, Atamıza, şehitlerimize ve Türk milletine hizmet vermiş büyüklerimize nasıl daha iyi layık olacağımızı düşünüyor, medeniyet yolunda bir bütün olarak Türkiyemizi hakettiği hedefe nasıl daha yaklaştırabileceğimizin planlarını yapıyoruz.  Bu heyecanlı yolculukta en onemli unsurun birbirimize kenetlenmek ve yorulmadan calişmak oldugunun farkında olarak, ATASC ve ATASC Chapter’ lari üzerlerine düşen görevleri sizin de destekleriniz ve fikirlerinizle gururla icra etmeye devam edecektir.

Sevgi ve Saygilarimla,

Vega Sankur

ATASC Baskani